​ Djali i Vuçiqit infektohet me koronavirus

Danilo Vucic, djali i presidentit të Serbisë, ka rezultuar pozitiv me virusin korona.

Këtë e ka bërë të ditur vet presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq.

“Kur filloi gjithçka, Danilo im më tha dorëzimi nuk ishte një mundësi. Biri im ishte infektuar me koronavirus dhe tabloja e tij klinike ishte e tillë që ai u pranua në Klinikën e Sëmundjeve Infektive. Bir, do tëfitosh. Babi të do, të gjithë ju duam!” ka shkruar Vuçiq në Instagram.