​Shtatë zhgënjimet më të mëdha të këtij sezoni

Një numër i caktuar i lojtarëve dhe skuadrave kanë pasur shumë vështirësi në fillim të sezonit 2017/18

Me sezonin e ri 2017/18 që ka filluar, shumë skuadra dhe tifozë nëpër Evropë po kanë shumë probleme.

Në fillim ka pasur pritje krejt tjera për këto skuadra, por ato deri me tani kanë dështuar të vërtetojnë këto pritshmëri.

Goal.com ka përzgjedhur shtatë zhgënjimet më të mëdha të sezonit.

/

SHPËRNDAJE