-18 gradë dhe dëborë në të gjithë vendin! Ja zona më e ftohtë shqiptare

Dita e premte pritet të jetë dhe dita më e ftohtë e muajit janar, ku temperaturat e ulta pritet të bien në -18 gradë celsius në zonën e Korçës.

Sipas meteorologëve, në Korçë pritet të shënohen edhe temperaturat më të ulëta për këtë muaj.

Sa i përket javës së ardhshme, sërish në Korçë do të kemi një rënie temperaturash deri në -14 gradë celsius.

Ndërkohë që javën e ardhshme pritet që të kemi reshje dëbore në të gjithë territorin.

SHPËRNDAJE