21 dhjetori parashikohet të jetë dita më e tmerrshme e vitit 2017

Solsticti i dimrit do jetë dita më e errët e vitit dhe kjo është e gjitha falë një incidenti të rrallë kozmik që nuk ka ndodhur në më shumë se 350 vjet.

21 dhjetori parashikohet të jetë dita më e tmerrshme e vitit 2017

Neil Spencer, një astrolog zbuloi se Solsticti i këtij viti është i ndryshëm nga të tjerët në të kaluarën, sepse për herë të parë që nga viti 1664, Dielli do të hyjë në Bricjap, vetëm disa orë pasi Saturn të bëjë të njëjtën ndryshim të saktë; kjo do të bëjë që dielli dhe Saturni të jenë në të vërtetë një linjë, një fenomen që pritet të ketë pasoja shumë të pakëndshme.

Ai gjithashtu këshillon të jeni të kujdesshëm më 21 dhjetor sepse çdo gjë që bëni në atë ditë mund të ndjeheni me keq se zakonisht dhe fillimi i diçkaje të re mund të ketë ‘pasoja afatgjata’.

Solstici i dimrit shënon ditën më të errët dhe ditën më të shkurtër të vitit në hemisferën veriore për shkak të diellit që ndodhet në pozicionin më jugor, drejtpërdrejt mbi Tropikun e Bricjapit.

Masat paraprake që duhet të merren në këtë ditë: ‘Kujdesuni për biznesin, atëherë do të jeni me të vërtetë të lirë të bëni ashtu siç dëshironi. Niveli juaj i energjisë mund të jetë i ulët, por mos e përdorni këtë si një justifikim për të mos bërë më të mirën tuaj. ‘

Gjithashtu, kur gjeni zgjidhje për problemet tuaja, sigurohuni që ata janë në interesin më të mirë të të gjithëve, jo vetëm veten. ‘Nëse vizioni juaj është vetëm për veten tuaj, ajo që krijoni nuk mund të zgjasë: duhet të jetë për një të mirë më të madhe’,shprehen astrologët.

SHPËRNDAJE