49-vjeçarja që po bëhet milionere duke postuar foto të këmbëve në Instagram

E kishit menduar ndonjëherë se fotot e këmbëve tuaja mund të ishin burim të ardhurash? Me siguri që jo!

Por, një 45-vjeçare thotë se po fiton me mijëra çdo vit falë këmbëve të saj.

Gweneth thotë se fiton rreth 2.500 dollarë në muaj duke bërë fotografi të këmbëve dhe duke i ndarë ato në Instagram.

Ajo cakton takime shtesë duke takuar klientët që e paguajnë deri në $ 300 për një orë për t’i bërë një masazh të këmbëve.

Duke i mbledhur të gjitha, ajo mund të fitojë rreth 30.000 dollarë në vit vetëm nga donacionet e klientëve që merren me këmbët e saja.

Gweneth Lee shprehet për këmbët e saj fitimprurëse:

Kurrë nuk e kisha vënë re sesa tërheqëse mund të ishin këmbët derisa e mora vesh nga vala e mediave sociale.

Gjithmonë postoja foto të këmbëve të mia kur isha në pishinë dhe aty kuptova që numri i ndjekësve po shtohej.

Kështu, përfundova duke krijuar një llogari në Instagram vetëm për njerëzit që i dashurojnë këmbët e mia.

SHPËRNDAJE