6 nga fëmijët më të pazakontë në botë

Të gjithë mund të pajtohemi që disa njerëz kanë lindur të ndryshëm.

Pavarësisht nëse është pamja e tyre unike, talentet e pazakonta apo një gjendje e veçantë, këta fëmijë janë ndryshe nga kushdo që kemi parë ndonjëherë më parë.

Disa prej tyre fitojnë popullaritet të madh përmes YouTube dhe Internetit, ndërsa të tjerët mbeten të njohur vetëm për komunitetet e tyre lokale.

Për fat të mirë, këto gurë të çmuar po zbulohen herë pas here, kështu që e gjithë bota mund të mrekullohet me bukurinë dhe veçantinë e tyre.

Këtu janë 6 nga fëmijët më të pazakontë në botë.

Lalit Patidar Lalit Patidar është një adoleshente e gëzuar indiane, e lindur me një gjendje jashtëzakonisht të rrallë të quajtur hipertrikozë kongjenitale (e njohur edhe si ‘sindromi ujku’).

I gjithë trupi i tij është i mbuluar me flokë dhe rritet në vende ku nuk mendohet se – si fytyra e tij.

Tani për tani Lalit është 13 vjeç dhe është pajtuar me pamjen e tij të pazakontë, megjithatë ai pranon se ëndërron të ketë një lloj operacioni që do ta bëjë atë të duket normal.

Ai është ngacmuar shpesh për mënyrën se si duket, veçanërisht jashtë fshatit të tij të lindjes, dhe njerëzit e quajnë atë emra te ndryshem.

Ai ëndërron të rritet për të punuar si një polic i ndershëm për të mbështetur nënën dhe babanë e tij që kanë bërë kaq shumë për të.

Nariyana Nariyana, e njohur edhe si Borabardha, është një vajzë 8-vjeçare albino nga Republika Yakutia në Rusi. Pamja e saj e mahnitshme flet vetë!

Me lëkurë porcelani, flokë të bardhë, qerpikë të ndershëm dhe sy të purpurtë ajo duket si një krijesë nga një përrallë.

Sidoqoftë, ajo është vetëm një vajzë me një aftësi të këndshme për gjëra artistike.

Madden Humphreys Madden Humphreys, një djalë i gjallë 8-vjeçar nga Oklahoma, lindi me heterochromia iridium si dhe një buzë dhe qiellzë të dyfishtë.

Ai nuk ndihej më ndryshe nga të gjithë, derisa shokët e klasës filluan ta ngacmonin në shkollë për ngjyrën e tij të ndryshme të syve.

Më vonë, nëna e tij Christina gjeti një mace në Facebook me të njëjtën gjendje që kishte djali i saj dhe ajo shpejt e kuptoi që të dy ishin menduar të ishin bashkë.

Takimi ndodhi dhe tani Madden dhe Moon macja po jetojnë së bashku për fat të mirë

SHPËRNDAJE