6 raste që shqiptarit i’a binë shpirtin te hunda

1. Krediti – Ska moment më të rëndë sesa me ardhë koha e kredis e mos me i pas të hollat.

2. Pritjet në komunë – Thjesht të vie shpirti te hunda.

3. Borgjlia – S’kemi dëgjuar për rast më të rëndë.

4. Autobusi – Edhe pse vonohen shumë, mund të jesh i pa fat dhe në këtë mot tejet të nxehtë të mos kesh klimë.

5. Interneti shumë i ngadaltë – Edhe pse operatorët e Kosoves investojnë shumë në reklama për internet te shpejt ne jemi dëshmitar që ai është shumë i ngadaltë.

6. Shqiptarët si popull vetvetiu e kanë shpirtin te hunda – Nuk që don koment.

SHPËRNDAJE