78 nxënës kidnapohen nga persona të armatosur

Guvernatori i Kamerunit thotë se disa persona të armatosur kidnapuan 78 nxënës nga një shkollë prezbiteriane në fshatin Nkëen në veriperëndim.

Rrethet Veri-Perëndimore dhe Jugperëndimore të Kamerunit janë goditur nga një rebelim separatist në vitet e fundit.

Militasit, të cilët kanë kërkuar shkëputjen e dy rajoneve të gjuhës angleze, kanë bërë thirrje për një bojkot shkollor.

Por asnjë grup nuk e kanë pranuar se e kanë kryer rrëmbimin.

SHPËRNDAJE