Lajmi kryesor

Drejtuesit e Komunës së Mitrovicës ka dhënë fjalë të mëdha, për problemet tashmë me kaosin urbanistik në qytet. Kjo pasi që ndërtimeve pa leje dhe tejkalimeve të lejeve ndërtimore në Mitrovicë, do t’iu vie fundi. Kështu zotohet Naim Hajra, drejtor i Drejtorisë për Inspeksion në këtë komunë. Ai në një bisedë për portalin Veriu.info pranon […]

sport

Nga fushat e futbollit të Kosovës drejt Sirisë. Ky është destinacioni i ish sulmuesit të Drenicës, Hysni Kabashi, i cili ka zgjedhur rrugën e shumë bashkatdhetarëve të tij, duke zgjedhur një kauzë të pakuptimtë në jetën e tij. Sipas “Sport Plus”, kohë më parë ai është larguar nga Skënderaj duke marrë rrugën e Lindjes së […]

showbiz

(E plotësuar) Erleta (Ukshin) Hoti demanton se ka aderuar në Lëvizjen Vetëvendosje. Sipas reagimit të saj, kjo është “dezinformatë tendencioze” me qëllim që të politizohet dorëheqja e saj nga RTK. Ja reagimi i plotë i saj: Demantim i lajmit “Erleta Ukshin Hoti në Vetëvendosje” publikuar nga portali www.indeksionline.net, si dhe më pas nga portali www.telegrafi.com: Sot me […]