Lajmi kryesor

Ka vazhduar të martën në Gjykatën Themelore të Mitrovicës në veri të këtij qyteti, gjykimi në rastin Drenica 2. Me më shumë se një orë vonesë, për shkak të transportit të avokatëve, familjarëve e të tjerë ka vazhduar të martën në Gjykatën Themelore të Mitrovicës në veri të këtij qyteti, gjykimi në rastin Drenica 2. […]

Titujt kryesor

Lajme te tjera:

sport

Reprezentuesi francez në 18 ndeshjet e fundit ka shënuar vetëm dy gola. Pas formës së dobët, Zinedine Zidane e ka paralajmëruar Benzeman se duhet të shënojë më shumë gola, pasi në periudhën e fundit nuk ka treguar formë të mirë -Ai është numri 9 i Realit dhe nuk ka treguar shumë në ndeshjet e fundit. […]

showbiz

“Tri Dritare dhe një Varje” i Isa Qosjes që nga 4 shtatori ka nis të shfaqet edhe në Kinemanë ABC. Siç pohon drejtoresha e kësaj kompanie, Miradije Birinxhiku-Vllahiu, pretendenti për OSKAR, deri më tash ka grumbulluar 1200 shikues, ndërsa ka arkëtuar rreth 3348 euro. Por, shqetësues është fakti që ky film nuk ka arritur të […]

Opinione