A duhet të ndryshojë vendbanimin dhe të shkojë me të fejuarën time, apo të qëndrojë me të dashurën?

Jam duke pasur një aferë me një femër të bukur dhe seksi por ajo nuk do e lë të dashurin e saj për mua.

Kjo gjë më ka bërë konfuz. Unë e dua atë por gjithashtu të fejuarën time dhe dy djemtë tonë.

Unë jam 25 vjeçar dhe  e fejuara ime është 23. Ajo kujdeset shumë për djalin tonë të vogël dhe djalin tjetër tre vjeçar. Ne jetojmë me prindërit e saj, që është pak e vështirë por të paktën nuk paguajmë qira.

Prindërit e saj vendosën të kthehen në veri dhe kështu edhe e dashura ime dëshiron të shkojë. Duket se ajo nuk dëshiron të jetojë këtu pa prindërit e saj.

Kështu, zgjidhja ime është të largohem nga puna ime, të cilën e dua shumë, ose të jetojë larg fëmijëve të mi, ku nuk do mund t’i shoh shpesh. Nëse qëndrojë, do mund të jetoj me nënën time dhe t’i mbaj gjithë miqtë e vjetër, por do shkatërrohem nëse nuk do kem mundësi t’i shoh fëmijët e mi.

Ky vendim po më mundon mua dhe tani unë kam takuar një vajzë të re. Seksi me të është një ëndërr dhe ne jemi afruar shumë. Ajo është 21 vjeçe dhe ka një të dashur i cili e kontrollon shumë dhe  ushtron dhunë psikike mbi të.

Unë kam provuar ta bind atë që ta lërë atë për mua, por deri më tani ajo nuk e ka bërë një gjë të tillë.

Unë do ta mbështesë atë çdo hap të rrugës, por ajo është një nga ata njerëz që shqetësohen shumë dhe unë vërtetë nuk e di nëse do të largohet. A duhet të vazhdojë ta shoh atë dhe të shijoj seksin me të ose të insistojë se nuk  do ta shoh përsëri nëse nuk mund të çlirohet?

Apo duhet të vendosi që të lëvizi në veri me të rinjtë, të dashurën dhe fëmijët?

Përgjigja:

Nuk jam i habitur që e fejuara juaj është e frikësuar nga mundësia e qëndrimit me ju kur prindërit e saj po largohen.

Vetëm për fillim, a keni menduar se ku do të jetoni nëse qëndroni? A keni kursyer shumë për një shtëpi gjatë kohës që jetoni pa qira?

Apo do të jetoni të gjithë me nënë tuaj?

E fejuara dhe fëmijët e tu janë ende me ju, por ju tashmë jeni duke mashtruar dhe luajtur përreth.

Do të thoja që e dashura juaj ka bërë zgjedhjen e duhur.

Ndaloni takimin me atë vajzë dhe mos e nxisni që të vendosë besimin tek ju.

Nuk është çudi që ajo është e shqetësuar! Nëse partneri i saj ushtron dhunë ndaj saj do të thotë se ajo ka nevojë për këshilla e jo për seks të rrezikshëm me ju.

Djemtë tuaj kanë nevojë për një baba që i përmbush nevojat e tyre të para dhe ju do të keni mundësi të gjeni punë kudo që shkoni.

SHPËRNDAJE