A e dini se dhjetori i këtij viti do të përsëritet pas 823 vitesh! Ja arsyeja?

Dhjetori i ketij viti dallon shume prej dhjetoreve te viteve te tjera, A e dini pse?

Shikoni këtë.

Kalendarin e dhjetorit

(Kjo do të jetë e vetmja herë që do ta shihni këtë fenomen në jetën tuaj)

1 2

3 4 5 6 7 8 9

10 11 12 13 14 15 16

17 18 19 20 21 22 23

24 25 26 27 28 29 30

31

Muaji dhjetor i këtij viti do të jetë 5 të shtunave , 5 të dielave dhe 5 te henave. Kjo ndodh vetëm një herë në 823 vjet. Kinezët e quajnë këtë “Toka e plotë e parave”.

Pra, dërgoni këtë mesazh te të gjithë miqtë tuaj dhe brenda 4 ditëve paratë do t’ju habisin.

Bazuar në kinezisht Feng Shui, kushdo që nuk e përcjell këtë mesazh mund të humbasë shansin e madh …

Unë po bëj pjesën time, nuk e di!

SHPËRNDAJE