A e keni ditur se ky person është burri i Jeta Xharrës?

Jeta Xharra është gazetare tejet e njohur, sidomos për qasjen e drejtpërdrejtë dhe guximin që ka.

Jeta e “Jeta në Kosovë” dhe e debateve të forta, kurrë nuk ka preferuar që ta mediatizojë jetën private.

Në “Kosovare” ju njohim me bashkëshortin e gazetares, që quhet Alex Anderson dhe dy vajzat e tyre, Eliza dhe Hana.

Ky është portreti familjar i Jeta Xharrës, shkruan Veriu.info

SHPËRNDAJE