A e keni ditur se ky person është djali i Kadri Veselit? (Foto)

Babain e tij e njohin të gjithë, por të birin rrallë apo thuajse farë pak e keni parë. Djali i madh i Kadri Veselit, thuajse është kopje e babait të tij.

Kryeparlaemntari Veseli, ka publikuar një fotografi e në të shihet edhe biri i tij, i cili në media nuk ka dalur asnjeherë.

Ndryshe nga ky i fundit, fëmijët e politikanëve tjerë janë me shumë të njohur/Gazeta NewBorn/(Kliko mbi reklame dhe shiko pamjen e plote)

SHPËRNDAJE