A është penduar Pjetër Ndrecaj për vrasjen e gruas dhe vajzës?

Pjetër Ndrecaj, i dënuari me burgim të përjetshëm për vrasjen e dyfishtë në Gjakovë, në një intervistë ka folur për rastin e rëndë.

Ai vrau gruan Valbonën dhe vajzën Klara, barrë me të cilën do të jetojë deri në fund të jetës.

A është penduar ai për këtë ngjarje?

Përgjigjen e jep në intervistën ekskluzive dhënë për Klan Kosova.

SHPËRNDAJE