A je ti Gentë?

Genta Ismajli duket se ka zgjedhur që të vijë me një stil krejtësisht tjetër.

Këngëtarja është parë në një fotografi të fundit një vajzë tërësisht tjetër.

Genta ka ndërruar shumë pamjen e saj, pasi që ka bërë flokët e bardha, derisa në një pasqyre shumë persona do ta kishin të vështirë që ta njohin atë.

Këngëtarja kohëve të fundit ka qenë e zënë me disa koncerte jashtë Kosovës, sidomos në Gjermani dhe Zvicër.

Sigurisht se genta, ndoshta në këtë stil, do të sjell ndonjë videoklip apo ndonjë këngë të re në Kosovë./GazetaExpress/

SHPËRNDAJE