A ju kujtohet seriali “Për ty”, kështu duken ‘Maria’ dhe ‘Antonio’

Seriali ‘Për ty’, ishte një seri e cila të gjithë shqiptaret e kanë shikuar.

Kjo telenovele u komentua shumë, pasi që dy aktoret e njohur me personazhet e tyre kanë për që të rrëmbejnë zemrat e publikut shqiptarë.

Aktorët Maria dhe Antonio kanë qenë shumë interesant për publikun kosovar.

Ky serial ka filluar që të transmetohet menjhere pas luftës në Kosovë.

 

SHPËRNDAJE