A mundet Majk t’i rezistoj kësaj video të Roanit

Kur u mendua se çdo gjë po shkon për së mbari të Majlinda dhe Majk, gjerat kanë marrë siç duket një kaheje tjetër, shkruan Kosovarja.

Situata aspak e mirë te çifti, marrëdhënia e tyre si duket po funksionon vetëm për hir të djalit Roan, përndryshe në mes tyre nuk mund të ketë asgjë. Kjo po mbetet të kuptohet nga reagimet e Majlindës por edhe kundërpërgjigjet e menjëhershme të reperit në përputhje me ato të Majlindës.

Roan dita ditës po behët dhe më I bukur e për Majlindën tashmë ditët janë të mbushura me dashurin e djalit ku I jep përkushtimin deri në maksimum. Imazhet që Majlinda publikon në llogarinë e saj pa dyshim se pjesa më e madhe janë më vogëlushin. Edhe sot në këtë mëngjes ajo ka ndarë një video të mrekullueshme të Roanit. Majku a do mundet  t’i rezistoj kësaj pamje kaq engjëllore…

/

SHPËRNDAJE