A po përfshihet PDK në qeverinë e re

Derisa ende është e paqartë nëse do të ketë apo jo qeveri të re, Partia Demokratike e Kosovës ka ndarë departamentet dhe i ka caktuar njerëzit që do t’i udhëheqin.

Ky veprim disa gazetarëve po u duket si qeveria në hije që e patën bërë para 15 vjetëve.

Ditë më parë PDK e ka formuar Kryesinë e re të partisë.

Kryesia e re do të jetë e organizuar sipas një strukture që deri tani nuk ka ekzistuar.

Pos kryetarit e dy nënkryetarëve, PDK do të ketë sekretarin, drejtorin ekzkekutiv si dhe disa departamente të vecanta.

SHPËRNDAJE