Abasadori gjerman me ajvar të Krushës në Berlin: Gjermanë, hani më shumë Ajvar

Ambasadori gjerman në Prishtinë, Christian Heldt, e ka reklamuar ajvarin e grave të Krushës në mes të Berlinit.

Kjo vjen pas 20 vite bashkëpunimi gjermano-kosovar.

Ai ka thënë se në vizitën e tij të fundit u ka premtuar grave të Krushës për të rritur ndërgjegjësimin e Ajvarit, ndërkohë  porositë gjermanët që të hanë më shumë ajvar.

“Hani më shumë ajvar, është i shëndetshëm dhe i shijshëm

20 vjet bashkëpunim gjermano-kosovar: Për një dekadë, zonjat e forta të #Krusha punojnë si bashkëpunuese të ngritura me @giz_gmbh. Premtova në vizitën time të fundit për të rritur ndërgjegjësimin e Ajvar-it. Dhe është në dispozicion edhe në zemër të Berlinit. Gjermanë, hani më shumë Ajvar, të shëndetshëm”, ka shkruar ai.

SHPËRNDAJE