Rreth nesh

Veriu.info është portal i pavarur i lajmeve, ku vëmendje e posaçme iu kushtohet lajmeve nga komunat e veriut të Kosovës, por pa lënë anash lajmet nacionale, ndërkombëtare, nga ekonomia, sporti, showbizi, shëndetësia, teknologjia, opinionet e të tjera.

Veriu.info është portali rajonal më i vizituar në Kosovë, si dhe konkurrent për nga vizitueshmëria me disa nga portalet qendrore.

Portali Veriu.info është i fokusuar në sjelljen e lajmeve nga Mitrovica, Vushtrria, Skenderaj, Leposaviqi, Zubin Potoku e Zveçani, përkatësisht komunat e veriut të Kosovës.

Me një qasje me ndryshe nga mediet tjera, Veriu.info është krijuar për të qenë lider për sjelljen e lajmit të drejtë dhe të paanshëm në këtë pjesë të Kosovës.