Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës me mundësi të mirë për studentët e UP-së

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës ka hapur konkursin për pranimin e studentëve të Universitetit të Prishtinës për gjeneratën e V-të të Insitutit të Shërbimeve Aeroportuale, trasnmeton Gazeta Online Veriu.info.

Studentëve të Universitetit të Prishtinës do të iu mundësohet trajnimi dhe marrja e njohurive të shërbimeve të aeroportit edhe përmes punës praktike, e poashtu duke iu ofruar edhe mundësi punësimi.

Aplikimi për këtë institut bëhet online në www.limakasi.com deri me datë 19 Prill 2019.

SHPËRNDAJE