Aktorja e re nga Vushtrria, Furtuna Aliu pranohet në akademinë e famshme në Hollywood

Furtuna Aliu njihet në komunitetin artistik si një aktore e re, me shumë potencial dhe energji.

Ajo është 19 vjeçare dhe disa e njohin që nga koha kur këndonte në ‘Voice Kids of Albania, e të tjerë nga filmat në të cilët ajo mori pjesë.

Aktorja nga Vushtrri bëri të ditur në rrjetet sociale se është pranuar në akademinë prestigjioze ‘’Stella Adler Academy of Acting and Theatre” në Hollywood.

Ajo tashmë do të vazhdojë të studiojë aktrimin në Kaliforni për dy vitet e ardhshme. Kjo akademi u themelua nga Stella Adler në vitin 1985. Stella kishte zhvilluar teknikën e saj të aktrimit nga Konstantin Stanislavski. Stella Adler si alumnus ka Marlon Brando, Robert DeNiro, Salma Hayek, Mark Ruffalo etj.