Apostolova flet hapur: Kosova është në rrugën drejt BE-së

Shefja e zyrës së BE-së në Kosovë Natalya Apostolova ka kërkuar që të ketë transparencë të plotë në përzgjedhjen e personave nëpër poste publike sidomos në gjykata.

Ajo tha se shefat e agjencive të departamenteve ligjore, të pronave dhe të tjera, janë njerëz që janë të dënuar për shkelje të ligjit.

Por tha se Kosova është në rrugëtimin e vetë drejtë BE-së.

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE