Apple sjell iPhone 8 dhe 8 Plus tashmë në ngjyrë të kuqe!

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Gjiganti i teknologjisë, Apple, ka njoftuar të hënën se ka sjellë në treg modele të reja të kuqe të iPhone 8 dhe iPhone 8 Plus.

Produktet e kuqe të iPhone 8 dhe iPhone 8 Plus janë identike me ato të vitit të kaluar por kanë një përfundim të ri të ngjyrës, njofton Klan Kosova.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Apple zakonisht lanson versione të kuqe të iPhonëve së saj disa muaj pasi produkti i parë godet raftet e dyqaneve.

Për shembull, ajo nisi një version të kuq të iPhone 7 në mars 2017.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE