Arbenita vërteton se Fero është mashkull shumë fatlum me videon më të fundit

Arbenita ka postuar një video ku shihet duke shkëlqyer në grimin dhe flokët sapo të rregullura.

Ajo bën lëvizja mjaft provokuese, duke e përfunduar videon me një puthje.