Bajrush Morina: Nëse Ramushi e bënë këtë gjë, atëherë i kërkoj falje publike për të gjitha shkrimet!

Gazetari Bajrush Morina ka reaguar në lidhje me zhvillimet e fundit në Kosovë.

Ai në një shënim në Facebook ka thënë se nëse kryeministri i vendit, Ramush Hradinaj arrin të shkarkoj sic ka thënë ai klanin “Erdogano- Rus nga Qeveria e Kosovës”, atëherë ai do t’i kërkoj falje publike.

Morina ka shkuar edhe më larg, duke thënë se do t’i premtoj se më nuk do ta thotë asnjë fjalë kundër Ramush Haradinaj.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Shënimi i plotë:

Nese Ramush Haradinaj arrin qe ta shkarkoje klanin erdogano-rus nga Qeveria e Kosoves dhe ta pengoje deportiminn e 6 arsimtareve te Kolegjit “Mehmet Akif” atehere une i kerkoj falje publikisht per te gjitha shkrimet dhe deklarimet e mia kunder kryeministrit Haradinaj dhe i premtoj se asnje fjale nuk do ta shkruaj as nuk do ta flas kunder Ramush Haradinajt.

SHPËRNDAJE