Bashkëshorti sulmon gruan e tij, ia grabit vajzën katër vjeçare dhe largohet nga Kosova

Një grua ka raportuar dhunë në familje të enjten në Vushtrri, duke treguar se bashkëshorti i saj e ka sulmuar fizikisht dhe më pas, e kishte dërguar me dhunë tek familja e saj.

Pas kësaj ajo raporton se bashkëshorti i saj ka marrë vajzën katër vjeçare dhe është larguar nga vendi.

Rasti është raportuar në Prokurori dhe është nën hetime, siç njofton Policia e Kosovës.

……………………………………………………………………………………………………………..
Video e dhimbshme: Kështu vriteshin shqiptarët që furnizonin me armë UÇK-në

……………………………………………………………………………………………………………..

SHPËRNDAJE