Bazaj sërish ‘kërcënon’ PDK, tregon çfarë do të bëjë nëse kandidohet Lladrovci

Njëri prej pretenduesve kryesorë për karrigen e të parit të Drenasit, Naim Bazaj, ka siguruar elektoratin e tij se do të kandidojë si i pavarur në zgjedhjet e 22 tetorit nëse Kadri Veseli vendos ta rikandidojë Ramiz Lladrovcin, shkruan sot, gazeta Zeri.

Kryetarin aktual të Drenasit, Ramiz Lladrovci, e cilëson si një parashutist që kishte ateruar në mjedis të Drenasit pa e ditur askush dhe pa e njohur askush.

Madje, vendimin e Kadri Veselit që ta kandidojë Ramiz Lladrovcin për kryetar të Drenasit në zgjedhjet e jashtëzakonshme të dhjetorit të vitit 2016 e kishte krahasuar me kohën e Rankoviqit, kur, siç kishte thënë ai, “zarfin me emrin e atij që do të ishte kryetar i Komunës e sillte me tren”.

Naim Bazaj, njëri prej pretenduesve kryesorë për karrigen e të parit të Komunës së Drenasit në zgjedhjet e 22 tetorit të këtij viti, jashtëzakonisht i zhgënjyer me zhvillimet e fundit në Degën e PDK-së në Drenas, por edhe me “ndërskamcat”, e ka porositur PDK-në, Kadri Veselin dhe të gjithë ata që vendosin për Drenasin, për të ardhmen e Drenasit dhe për qytetarët e saj se me asnjë kusht nuk do të tërhiqet nga gara për kryetar në zgjedhjet e 22 tetorit.

Bazaj ka siguruar elektoratin e tij, shokët e luftës, miqtë dhe të gjithë ata që e kanë përkrahur në të gjitha zhvillimet nëpër të cilat ka kaluar Drenasi se nuk do t’i tradhtojë edhe një herë, siç kishte ndodhur në dhjetorin e vitit 2016 kur ishte tërhequr nga gara për kryetar të Drenasit, me “njëmijë lutje”, siç thotë ai, të Kadri Veselit dhe të udhëheqësve të PDK-së.

SHPËRNDAJE