Bën bujë me ‘Columbiana’. por Tayna dhe Don Phenom nuk flasin më?!

Tayna dhe Don Phenom nuk po e ndjekin më njëri tjetrin në Instagram.

Tayna dhe Don Phenom vitin e kaluar kishin bashkëpunuar për këngën ‘Columbiana’ këngë kjo nga më të dëgjuarat e asaj vere.

Por pas suksesit të këtij hiti duket se marrëdhëniet mes artistëve qenkan ftohur pasi që dyshja më nuk e ndjekin njëri tjetrin në rrjetin social Instagram.

Madje ata shumë shpesh kanë koncertuar së bashku. Cila është arsyeja e prishjes këngëtarët nuk kanë dhënë ndonjë informacion shtesë.

SHPËRNDAJE