Bënë operacione për mos të sjellë fëmijë në jetë, ky çift po habit botën

Nathalie Guzman dhe Andrés Flu janë një çift që kanë habitur gjithë botën me zgjedhjen e tyre. E themi këtë, pasi ata të dy kanë vendosur që mos të sjellin fëmijë në jetë.

Andrés dhe Nathalie u fejuan në shtator të vitit 2015. Ata kanë treguar se i janë nënshtruar një ndërhyrje për të mos pasur kurrë fëmijë dhe se janë të lumtur për zgjedhjen e tyre.

Në një postim në rrjetet sociale ata janë shprehur kështu:

Duam të ndajmë me ju gëzimin e madh. Kurrë nuk do të jemi prindër. Ne duam një jetë në të cilën do të blejmë gjithmonë lodra , do të jemi në gjendje të udhëtojmë pa kufi, të ecim lakuriq nëpër shtëpi dhe më shumë.”
Por ata nuk duan fëmijë edhe sepse nuk duan të mbipopullojnë tokën dhe të ndotin planetin.

SHPËRNDAJE