Bëni kujdes në komunikacion, mjegulla sonte ka mbuluar gjithë vendin

Mjegulla ka mbuluar vendin tonë, një fenomen ky i zakonshëm në periudha të tilla, derisa me mot të tillë duhet të bëhet kujdes veçmas në komunikacion.

Edhe, ata qytetarë që sonte janë jashtë shtëpive të tyre me makinë apo po udhëtojnë në qytete të tjera, duhet të jenë më së të kujdesshëm, pasi që mjegulla është shfaqur kudo.

Në këtë video nga Indeksonline mund të shihni se si është momentalisht magjistralja Prishtinë – Podujëve dhe se si dendësia e mjegullës ka mbuluar rrugën, ndërsa apelohet për vozitje të ngadalshme.

Kujdes në vozitje! dukshmëria shumë e vogel.Magjistralja Prishtinë-Podujevë

Publiée par IndeksOnline sur Dimanche 8 décembre 2019

SHPËRNDAJE