Bezi “dridhë” rrjetin, e ëmbël si çokollatë

Të jesh karrieriste dhe e bukur janë dy gjëra që e kompletojnë më së miri një femër.

E tillë është edhe Bezi Osmani, asistentja e ish-kryeministrit të vendit, Ramush Haradinaj.

Osmani është emër mjaftë i njohur e cila vazhdon që të jap kontributin e saj në kuadër të stafit të Ramush Haradinajt, liderit të AAK-së.

Bezi thuajse gjithnjë është elegante dhe me shumë finesë, duke mos kaluar asnjëherë në një femër vulgare.

E hijshme duket edhe në fotografinë e saj të fundit me shumë stil në secilin detaj, transmeton Indeksonline.

Të njëjtën do vazhdojmë ta kemi ende nëpër media të ndryshme, për angazhimin e saj në kuadër të zhvillimeve brenda partisë dhe jashtë saj.