Bikini i ri që nuk lë vija të bardha, por që mbulon aspak

Një lloj i ri bikini ka “pushtuar” Instagramin dhe ndoshta do të shihet shumë edhe nëpër plazhe dhe pishina gjatë verës.

Bëhet fjalë për një bikini që vetëm femrat e guximshme mund ta veshin, pasi është shumë i vogël dhe i lë pak vend imagjinatës.

Sipas markës “Oh Polly” që e ka nxjerrë në shitje, ky bikini “mbulon vetëm gjërat kryesore”.

SHPËRNDAJE