Bill Clinton sjell lajmin më të mirë ndonjëherë për shqiptarët

Bill Clinton – Ballkani në duart e shqiptarëve, me pak mençuri ata mund të bëhen faktori i parë.

Ish presidenti amerikan dhe miku më i mirë i shqiptarëve Bill Clinton ka deklaruar se shqiptarët duhet të tregohen objektiv dhe të arsyeshëm.

Ata duhet t’i tregojnë botës potencialin e tyre nëpërmjet punës dhe angazhimit dinjitoz.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Qeveritë respektive ajo e Kosovës dhe e Shqipërisë duhet ti gërshetojnë politikat afatgjate dhe të forcojnë ekonomitë e tyre.