Bizneset e Vushtrrisë dhe qytetarët zemërgjerë grumbullojnë 55 mijë euro për Qëndrim Aliun

Bizneset e ndryshme të Vushtrrisë dhe qytetarë të shumtë, kanë grumbulluar gjithësej 55 mijë euro për Qëndrim Aliun.

Dje është publikuar lajmi se vushtrriasi Qëndrim Aliu, vuan nga sëmundja e kancerit dhe për tu shëruar jashtë vendit, nevoiten një shumë e madhe parash.

Një iniciativë e biznismenëve nga Vushtrria, janë mbledhur sot për të kontribuar për shërimin e Qëndrim Aliut.

SHPËRNDAJE