Blero emocionohet kur flet për Afronën: Dashuria e jetës tem

Blero ka folur për disa personazhe të njohura në rubrikën ‘Spill the tea’ në SevenBizz.

Këngëtari Blero Muharremi ka qenë pjesë e rubrikës ‘Spill the tea’ këtë javë në SevenBizz.

Ai ka folur për katër emra të njohur të estradës, e ndër ta ai është dashur të japë mendimin e tij edhe për Afrona Dikën.

Shikoni si emocionohet Blero kur i del emri i Afronës dhe çfarë thotë ai për të:

SHPËRNDAJE