Blero po përfundon tani klasën e 12-të?

Këngëtari Blero së fundi në ‘Prive‘ foli për bashkëpunimin me Teuta Selimin.

Blero, tregoj se kush e ka shkruar tekstin si dhe a do sjellë projekt të ri.

Së fundi, kishte disa thashetheme lidhur me Bleron se ai po përfundon tani klasën e  12-të, të shkollës së mesme me korrespondencë në Prishtinë.

Lidhur me këtë ai tha: ‘Klasën e 12-të e kom përfundu në Suedi , kështu që çka me thon nëse regjistrohem ndonjë Universitet do iu tregoj‘.

Shikojeni rubrikën nga minuta e 5:00.

/GazetaBlic/

SHPËRNDAJE