Braktisin PDK për t’iu bashkuar Nisma-s (Foto)

Profesorë e intelektual në Komunën e Malishevës kanë braktisur PDK-në për t’iu bashkuar Nismës. 

Në kuadër të fuqizimit të NISMËS në Malishevë sot, rrugëtimit politik të NISMA-s Socialdemokrate iu bashkëngjiten dhjetëra intelektual, profesorë të cilët deri tani ishin pjesë e PDK-së në Malishevë, thuhet në komunikatën e Nisma-s.

Kjo është lista e profesorëve e intelektualëve që u bën pjesë e Nima-s Socialdemokrate: (Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë ⤵)

1.Afrim Selmani-Ma.i Kulturës fizike njëherit, anëtar i kryesisë së degës së PDK-së në Malishevë

2.Ardian Thaqi-Prof.i Matematikes njëherit kryetar i nëndegës së PDK-së në Shkarashnik

3.Isa Ulluri-Prof. i gjuhës Angleze

4.Bekim Ulluri-Prof. i Matematikës

5.Drilon Paqarizi-Ma. i Kulturës Fizike

6.Xhemile Selmani- Ma. Juridikut

7.Lavdije Morina-Selmani-Prof. Biologjisë

8.Lumnije Thaqi-Ma. i Ekonomisë

9.Arton Kafegjolli- Prof. i Kulturës Fizike

10.Sami Reshitaj – Historian

11.Bjondina Krapi-Ekonomiste

12.Granit Gashi- Edukatë Fizike.

Po ashtu vlen të theksohet që në kuadër të aderimeve janë edhe kryesia e nëndegës së PDK-së nga Shkarashniku me gjithsej 8 anëtarë.

SHPËRNDAJE