Brenda dhomës së Kallashit ku gjendet komplet e zhveshur

Vallëtare hot e këngëtare me disa këngë, por ku është sot Kallashi? Ajo po duket pak, për të mos thënë fare

Kallashi është zhdukur edhe nga skena mediale, ama jo nga Instagrami, ku kohë pas kohe poston foto e video të ndryshme.

Kallashi ka provokuar rëndë edhe një herë me një foto nga dhoma e gjumit, ku ajo duket shumë e nxehtë si zakonisht.

Donjeta Kosumi edhe nuk bënë asnjë gjë të madhe më, ajo sërish mbetet në qendër të vëmendjes dhe e pa ngatërruar kur është fjala për të ndezur imagjinaten.