Burri më thotë si të vdesësh ti, do ta mar një grua tjetër – Përgjigjia e hoxhës e shokon

Pyetje të çuditshme drejtohen drejt hoxhallarëve për të marr përgjigjie se si duhet të veprojnë ata pastaj.

Martesa është bërë e vështirë në ditet e sotme. Shumë çifte po ndahen pasi po i kryejnë ceremonitë martesore.

Madje jo vetëm kaq, faktorët që po çojnë janë të ndryshëm, tradhëtia ndaj partnerit, raportet jo të mira mes çiftit, raportet jo të mira mes nusës dhe familjes të burrit e probleme tjera.

Por një qytetar ka pyetur hoxhën se çka duhet të bëjë pasi burri i ka thënë asaj se do ta marr një grua tjetër.

SHPËRNDAJE