Ç’bëri dhe ku u zu mbrëmë në orën 22:51 minuta deputetja PDK’së? (Foto)

Grua e zonja, e dëshmuar në disa profesione, si aktore, si gazetare, e pa dyshim shumë e zonja edhe në politikë.

Blerta Deliu është Deputete e Kuvendit të Kosovës prej dy mandatesh, ku është dëshmuar edhe si një nga femrat më të zëshme të Kuvendit.

Ajo, përherë e ngrit zërin duke treguar se është e përfshirë dhe jo në gjumë.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

E, Blerta e mban edhe epitetin e “Missit të Kuvendit”. Elegante, e bukur dhe me stil.

Për të qenë kaq në formë, ajo kujdeset që të merret me aktivitete fizike.

Pasi ditën e ka të ngarkuar, shkon në fitnes pas orës 22:00, shkruan “Kosovarja”.

Kësaj i thonë energji.

SHPËRNDAJE