Çfarë note i kishte dhënë Fatmir Sejdiu gjatë studimeve Hajredin Kuçit

Hajredin Kuçi deputeti i PDK-së rrëfen se ishte një student i dalluar.

Ai në emisionin N’Konak tregon edhe se në atë kohë studimet kishin të bënin edhe çështjet politike të asaj kohe.

Në atë kohë sipas tij nuk ishe vetëm student por edhe duhet të ishe i angazhuar në aspektin kombëtar dhe të ishe pjesë e zhvillimeve politike.

Kuçi tregon se në atë kohë studimet kishin edhe karakter kombëtar përveç studiues.

“E para në studime përpara suksesi është vërejtur shumë. Atëherë jemi pyetur me gojë dhe pyetja e gojë e secili student është bërë në praninë e 200 studentëve deri në 400. Dhe secili student te ka dëgju duke u pyt dhe aty është pa që mund të jetë një evoluim, të marr një shembull me ish presidentin, Fatmir Sejdiu. Kur ma ka vendos notën ka qenë janari besoj i vitit 90 dhe ka thënë lëndën “Historia e shtetit të së drejtës” dhe më tha 10 e ki edhe krejt këto tenka të Serbisë nuk munden me ta rrëzu.

Domethënë nuk ishte ai vetëm që më stimulonte mu por edhe i komentonte zhvillimet në Kosovë”, thotë ai.