Çfarë po ndodh në Shqipëri? Vjen edhe një dorëheqje tjetër pas tërmetit

Pas Valbona Sakos është dorëhequr nga posti edhe nënkryetarja e bashkisë së Durrësit, Etleva Kondi

Ajo u emërua në krye të detyrës rreth 2 muaj më parë.

Dorëheqja e kryebashkiakes së qytetit bregdetar, Sakos dhe nënkryetares vjen në një situatë ku qyteti i Durrësit është shkatërruar nga tërmeti i 26 nëntorit

Varfaj mbante postin e zv/kryetarit i kësaj bashkie prej 12 vitesh.

Dhe tani ai do mbajë postin deri në momentin që do vendoset data për zhvillimin e zgjedhjeve të reja për kryebashkiak.

Vendimi për emërimin e tij si kryebashkiak i përkohshëm u mor nga Këshilli Bashkiak i Durrësit.

SHPËRNDAJE