Çika e Lutfi Hazirit kujt i thotë “Goodbye” sonte?!

Ajo quhet Kënga Haziri dhe është vajza e madhe e politikanit të LDK-së Lutfi Hazirit.

Kënga shquhet për pamjen e saj joshëse që e ka.

Shpesh herë ajo është pjesë e rubrikës zorë, ku komentohet shumë për mënyrën e jetesës.

Sonte Kënga ishte shfaqur nga vetura e saj, ku dikujt i thoshte “Goodbye”.

Kush mund të jetë ky që ajo po i thotë kështu?!

SHPËRNDAJE