Çka do të tregoj Shkenda Dubova në baladen që po e rikthen në muzikë?

E konsideruar “femër e artë” për shkak të sukseseve në fushën e muzikës dhe atë të biznesit, bukuroshja Shkenda Dubova shkëlqen në çdo gjë.

E bukura nga Gjilani, është bekuar nga zoti me talent, pamje mahnitëse dhe zotësi për tia dalë mbanë në çdo gjë që merr përsipër

Publiku e njohu si këngëtare, por vit pas viti Shkenda e la muzikën në pritje duke u marrë m biznes, ku bënë një punë të shkëlqyer në arritjen e formave trupore ideale të shumë klienteve të saj në të gjithë Kosovën, shkruan “Kosovarja”.

Po, kush tha që Shkenda e ka lënë muzikën? Këngëtarja po rikthehet me një baladë, rreth së ciles po punohet fuqishëm.

Të gjithë po e presin rikthimin e bujshëm të Shkendes.

SHPËRNDAJE