Çka po bën vajza e Shyhretes me Sinanin?!

Engjëllusha dhe Sinan Hoxha janë bërë kolegë dhe miq njëkohësisht.

E kjo për shkak të lidhjes miqësore që kanë Shyhretja me të.

Vera ka bërë bashkë shumë edhe nga këngëtaret nëpër festa të ndryshme.

Dy prej tyre ishin edhe Engji me Sinain, të cilët janë ulur në një tavolinë.

Po këtu nuk shihet Andrra, të ketë shkuar Sinani pa të në dasmë?

SHPËRNDAJE