Clinton pranon dhuratë një plis

Para pak minutash në sheshet e Prishtinës ish-presidenti i SHBA-së, Bill Clinton, ish- sekretarja e shtetit, Madeliene Albright dhe personalitete të ndryshme nga shtete të ndryshme kanë filluar “Ecje për liri”.

Aty qindra qytetarë të ndryshëm kanë brohoritur emrin e Clinton dhe “Thank you USA”

Me këtë rast, Clinton ka pranuar edhe një dhuratë. Një i moshuar ka tentuar t’ia vendosë atij edhe një plis mirëpo, këtë ish- presidenti nuk e vuri mbi kokë. Ai këtë dhuratë e morri me vete./Gazeta Blic

SHPËRNDAJE