Çmendet Serbia, një djalosh i vogël bën shqiponjën para futbollistëve serb

Një djalosh i vogël ka tronditur Serbinë, shkruan Gazeta NewBorn.

Ai, ka bërë shqiponjën para kombëtares serbe dhe para futbollistëve të saj.

SHPËRNDAJE