“Coftë Isa”- Vazhdojmë shkrimet dashakeqëse në drejtim të Isa Mustafës, ku i urojnë vdekjen!

Kanë vazhduar sërish sulmet dhe komentet dashakeqëse në adresë të kryetarit të LDK-së, Isa Mustafa, që pas konfirmit të lajmit se ishte i prekur me Koronavirus.

Derisa gjendja e tij shëndetësore vazhdon të jetë stabile, dikush po i uron vdekjen, madje këtë po e bën nëpër hapësira publike.

Kjo nuk është hera e parë që në adresë të kryetarit të LDK-së, po shkojnë komente të tilla.

Një javë më parë Facebook i zotit Mustafa u bombardua nga komente negative ku shkonin deri në ektrem duke i uruar edhe vdekjen .

Kjo qasje e komentueve u kritikua ashpër nga spektri politik në vend dhe organizatat e shoqërisë civile.

FOTO:

SHPËRNDAJE